Bende Hollandadanim yakinim yani Belçikaya (2saat) gelip bana bakmadi mankenlere bakiyoo haha saka bir yana kiz fena degil ama çok guzelde degil ne diyelim Allah mesut etsin
kızzz çok çirkin beee hiç öle bii havası fln yokk pırasa gibi saçları var ztnn ayrıcaa yhaa reklam yapıo gibi gelioo kızz çünkü yarışması varmış bu sıralarr yararlanmak istio gibi gelio amaa bilmiom yinedee ayrıcaa ceyda veyaa özlem bilee bu kızdan daha güzell beeee hadi çok güsel biriyle çıksa içim yanmicakk vee okdrr kızın dişleri yapma,kaşlarınıda aldırmışş ee okdrda makyaj varr siz düşünün artıkk biz bilee bu yaşımızda çok güselizdeee okdr şeyy bizdede olsaa kimbilirr nee oluruzzz
Eslemm Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 591 Yaş : 32 Nerden : Dünyada biyerden Meslek : Valla bilmemmm ...ögrenciii galiba Hobi : Internet, muzik Kayıt tarihi : 24/09/08
o her haliyle güzel ama saçlarını kesmişti ya geçen sene ümit davala gibi o biraz yakışmıyordu ama şükür uzattı şimdi güzel benim saçlarım o kızınkinden güzel doğru pırasa gibi hem çok mat
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Nerden : heRşeimn olduu yeRden (isTanBuL) Meslek : öğrenci Hobi : voLkanımı düşünmek ve fotolarına baKmak Kayıt tarihi : 16/01/09
sanane bee sana mı sorcass kızım beğenmiosan defoll kimse seni burda zorla tutmuo büyük siteymiş sanki volkanın çok büyük bi fan sitesi var daa..hem burası volkini gerçek fanı googledan volkan demirel yazdığın da bile bu site çıkıo bence sen git büyüklerinden terbiye all
voLkaniKCnSs... Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Nerden : heRşeimn olduu yeRden (isTanBuL) Meslek : öğrenci Hobi : voLkanımı düşünmek ve fotolarına baKmak Kayıt tarihi : 16/01/09
yuuhh bide volkancı olcaksınız sözdee demkki ii bir fan değilsin cicim 1. volkanımın büyük bi fan sitesi var zaten hede resmi bi site 2. burdan ço..k daha güzel siteler gördük ... halada var hmde tanınan bi üyeyim sana bin basarım 3.facebook da hayran sitesi var bunu biliosundur heralde4. adam qibi bi yer sandımda qeldimm boş bi yermiş hadi şimdi cvabını almışsındır umarım
hey allahımm insan olmayı bilde öle gel cnm bana bin basarmışşş bak sennnn 13 yaşındaki mi çömezle dalaşmayı sevmiorum1.bu yüsden yaşıtlarınla uğraş sen cnmm büyüklerine sataşma 2.burası adam gibi bi site adam olmayanları fazla barındıramıo sende barınamicaksın 3.madem çok büyük siteler var ne aramaya buraya geldin ve üye oldunn 4.yazdıklarına göre bi aile terbiyen bile yok ve bn senin gibi seviyesizlerle uğraşmak istemiormm.. 5.bu yazdıklarımda sana bi güsell kapak olsunn sanırım sende almışsındır cvbınıı güzelimm ve bana asla bulaşmanı tavsiye etmemmm
voLkaniKCnSs... Yeni Üye