Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: ANTI-ARDA SITESIII!!!!!!! Ptsi Ara. 29, 2008 10:55 am
ANTI_ARDACI Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 32 Nerden : Sübyan mektebinden:D Meslek : Amele:D Hobi : ARDAYLA UĞRAŞMAK :D Kayıt tarihi : 18/10/08
Konu: KUSURA KALMA AMA KIZSIN DİE BİŞEY DEMİCEM Salı Ara. 30, 2008 9:29 pm
BEN ELEŞTİRMEK İÇİN DEMEDİM AMA ESKİ HALİN DAHA GÜZELMİŞ:S O HAREKETİDE ARDAYA YAP... ARDAAYI SEVMEMEMİN NEDENİ HAVAYA GİRMESİ HAKEMLERE YAPTIĞI MUAMELELER KONUŞMALARI 2 KAPTAN HAYATTA OLMAM FLN DAHA NELER NELER AMA BU HAKEMLERE YAPTIKLARI KÜPLERE BİNDİRİR İNSANI
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
bende en son k. arkadaşıyla çekilen fotoğrafları gördüm iyice gıcık oldumm zaten suratıda bir tuhaf dişleri çok acayif:D:D:D:D
mürüvvet Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 37 Nerden : BARTIN Meslek : öğretmen Hobi : futbol,edebiyat Kayıt tarihi : 19/11/09
Konu: Geri: ANTI-ARDA SITESIII!!!!!!! Cuma Kas. 20, 2009 1:38 am
Arda eskiden sevimli,espirili bir insandı.Onu şimdiki haline getirenler utansın.Kaptan olunca da şımarttılar magazin gündeminden düşmez oldu artık sevmiyorum,antipatik buluyorum.
SIMaRIq_17 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 34 Nerden : Eskişehir Meslek : Ünv Ögrencisi... Hobi : Futbol,spor yapmak gece seyehati,gezmek,pc,yüzmek vs Kayıt tarihi : 21/06/10