ölsün tabiiki arda dan iğreniyorum hem volki onu sevmiyo mu acaba valla herkes onu seviyo ama ben sevmiyorum hakkınıda yemiyorum doğru iyi işler yapıyor bence fener onuda alır emre gibi
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Pff uzuldugum tek nokta kizin manekn olmasi keske baska biri olsaydi bide kiz çok uzakta belçikada
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 965 Yaş : 35 Nerden : türkiyeden Meslek : ............. Hobi : volkanı deli gibi sevememek:(((( Kayıt tarihi : 25/11/08
Konu: Geri: ANTI-ARDA SITESIII!!!!!!! Cuma Kas. 28, 2008 11:11 am
sende iyice saldın kendini olmiyecek diyorum düğünü basarım haaa beylik tabancamı alıp rehin alacam onu çin işkencesi yapacaz ona vuhahaahhahahvvvvvvvvvvvuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhaaaaahhaaaa
yhaa bu kız daha 18 yaşındaymışş ve boyu 1.77 kilosu 58miş yhaaa düşününn 18 yaşında okdr büyük gösterioo vee boyu 1.77 ohaa yhaa ölücemm burda sinirdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kardelen Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 32 Nerden : Sübyan mektebinden:D Meslek : Amele:D Hobi : ARDAYLA UĞRAŞMAK :D Kayıt tarihi : 18/10/08
Konu: NASI GELMİO YA FACEBOOKA YAZIN ANTİ ARDA DİYE GRUP VAR Cuma Ara. 26, 2008 3:51 pm
ARDADAN BAŞKA SALAK YOKTUR HAKEME KAFA TUTUCAK KADA EGOSU GELİŞMİŞSE GERİNİN TEKİDİR BENCE NEDEN CRİSTİANO RONALDO DEİL DE ARDAYI KISKANIOM SANIONUZ ÇOK HAVAYA GİRDİ GSDEKİ HALİ BELLİ KAÇ GOL ATTI YA DA NE KADAR DÜZGÜN OYNADIĞI DAKKA VAR HEP BUNLAR REHAVET İŞTE
ANTI_ARDACI Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 32 Nerden : Sübyan mektebinden:D Meslek : Amele:D Hobi : ARDAYLA UĞRAŞMAK :D Kayıt tarihi : 18/10/08